Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Hip kinderrugzakje met loep van VAUDE

Hip kinderrugzakje met loep van VAUDEVAUDE is gericht op de toekomst en dat zie je ook terug in de collectie. Enerzijds door de ecologische focus, anderzijds door het uitgebreide assortiment producten voor kinderen. Ook de samenwerking met het Waldkindergarten is daar een goed voorbeeld van. Een van de artikelen in de kindercollectie van VAUDE is de Puck 10: een hip kinderrugzakje van 10 liter, uitgerust met alles wat 'outdoorkinderen' nodig hebben.

Puck 10
De Puck 10 heeft een leuk motiefje en is voorzien van speels aangebrachte reflecterende elementen. De klep van het rugzakje heeft een met een rits afsluitbaar vak. In de twee netvakjes aan de zijkanten en aan de lussen aan de buitenkant kan materiaal opgeborgen worden. De Puck 10 is uitgerust met een loep en een zitmatje. Het rugzakje is in diverse leuke kleurstellingen verkrijgbaar. Adviesverkoopprijs: EURO 35,-.

Waldkindergärten
Sinds 2007 is VAUDE officieel partner van het "Deutsche Bundesverbands Natur- und Waldkindergärten" (BvNW). Dit Bundesverband vertegenwoordigt 700 bestaande 'Waltkindergärten' en stimuleert het concept dat kinderen zoveel mogelijk van de vrije natuur kunnen genieten. De kinderen zijn tijdens hun bezoek aan de 'boskleuterschool' dan ook zo veel mogelijk buiten te vinden. Ruim 18.000 Duitse kinderen bezoeken inmiddels een Waldkindergärten. De kinderen van de Waldkindergärten testen producten van VAUDE in de praktijk. Alle suggesties uit de praktijk komen binnen bij onze afdeling productontwikkeling. Een belangrijk doel van deze samenwerking is om gezamenlijk een kwaliteitsnorm te ontwikkelen voor kinderkleding en andere materialen voor kinderen die de hoge eisen in de 'boskleuterscholen' doorstaan.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.