Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Raptor van Osprey: nooit meer dorst tijdens het fietsen

Raptor van Osprey: nooit meer dorst tijdens het fietsenOsprey Hydraulics, de rugzakken die speciaal zijn ontwikkeld voor moutainbikers, zijn na drie jaar van ontwikkeling klaar. Deze nieuwe rugzakken om je waterzak in op te bergen zullen je manier v an denken over drinken tijdens het fietsen geheel omgooien.

De Osprey Raptor is speciaal ontworpen voor mountainbikers. Om er voor te zorgen dat je continu kunt drinken, werkt het nieuwe Hydralock frame op basis van druk dankzij een knijpmechanisme om gemakkelijk water binnen te krijgen. Wil je snel een flinke slok nemen, dan hoef je enkel je rug wat meer te buigen om extra druk te zetten en zo een extra stoot water binnen te krijgen.

Het revolutionaire Hydraform reservoir geeft de Raptor extra steun en een gebogen, zoals de fietsersspecifieke houding, profiel dankzij de ingebouwd anatomisch gevormd ruggpaneel. Het geïntegreerde rugpaneel zorgt ervoor dat het reservoir in vorm blijft, zodat het geheel comfortabel op je rug blijft zitten tijdens het fietsen. Het hadnvat aan het Hydraform reservoir maakt vullen gemakkelijk en zorgt dat je het reservoir gemakkelijk in de rugzak kunt laten glijden.

Het Hydraform reservoir van Osprey is tevens voorzien van een grote opening, zodat zowel vullen als schoonmaken snel en gemakkelijk is. Bovendien is deze voorzien van een speciale lining om de vorming van microben binnenin tegen te gaan. Het gevormde niet-lekkende mondstuk maakt het drinken gemakkelijk controleerbaar. Een gepatenteerde magnetische borstriem houdt het mondstuk goed op zijn plek tijdens het fietsen.

Bovendien is de Raptor voorzien van de nieuwe LidLock helmclip van Osprey, welke het opbergen van de fietshelm kinderspel maken. Daarnaast maken een opbergvak voor klein gereedschap en een reflector de pack compleet.

De nieuwe Raptor van Osprey is verkrijgbaar in veel verschillende maten met een inhoud van 6 t/m 18 liter en in meerdere kleurcombinaties.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.