Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vernieuwingen in Paclite Shell van Berghaus

Vernieuwingen in Paclite Shell van BerghausBij Berghaus wordt de trend naar lichter en minimalistischer in 2010 onverminderd voortgezet in de nieuwe collectie outdoorkleding. Wat dit betreft is er bij de Britse buitensportspecialist eigenlijk geen nieuws onder de zon. Berghaus behoort tot de top 3 gebruikers van Gore-Tex en Windstopper materialen.

Berghaus was bij de introductie van Paclite één van de eerste outdoorbedrijven die deze extreem lichte waterdichte, winddichte en ademende stof toepaste. Toptechnische jacks van Gore-Tex Paclite Shell, zoals het materiaal tegenwoordig heet, zijn door de hele collectie te vinden.

Het Paclite Jacket in de Outdoor Active categorie is bij Berghaus één van de ‘oermodellen’ als het gaat om de toepassing van Paclite Shell. Vanaf de introductie is het een bestseller geweest. Vandaar dat het Paclite Jacket voor 2010 onverminderd wordt geprolongeerd. Het jack is echter - letterlijk - in een eigentijdser jasje gestoken. Het is nu verkrijgbaar in diverse heldere kleurstellingen, uitgewerkt in een modern design. Het is één van de vele jacks in de nieuwe collectie waarmee Berghaus inspeelt op de vraag naar meer kleur en modernere ontwerpen in outdoorkleding. Verkrijgbaar in zowel een heren- als damesuitvoering.

De adviesverkoopprijs in de winkel is EURO 199,95.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.