Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Overal en altijd BBQ-plezier dankzij de draagbare Campingaz Fargo

Overal en altijd BBQ-plezier dankzij de draagbare Campingaz FargoDe nieuwe Campingaz Fargo Barbecue Grill is een draagbare barbecue die je overal mee naartoe kan nemen. Het handige en compacte design maakt het mogelijk zowel op de camping, in het park als op het strand heerlijk te koken.

De Fargo heeft een aantal innovatieve eigenschappen. De geïntegreerde handvatten kunnen worden uitgeklapt tot pootjes, waardoor deze barbecue snel een eenvoudig van de grond af te plaatsen is. Wanneer het deksel wordt opengeklapt, vormt dit twee zijtafeltjes die stevig worden ondersteund.

Het 1500cm2 grote kookoppervlak met de geëmailleerde bakplaat zorgt ervoor dat de favoriete maaltijden klaar zijn in een handomdraai!

Na het feestmaal kan de Fargo makkelijk schoongemaakt worden: zowel de verwijderbare vetopvanglades als de geëmailleerde bakplaat zijn moeiteloos schoon te maken.

Het compacte design zorgt er ook voor dat de barbecue snel en gemakkelijk op te bergen is. De pootjes en zijtafels klappen terug in de waarbij de ingeklapte zijtafels bovendien ook nog eens voor extra bescherming zorgen tijdens het opbergen.

De barbecue is in twee uitvoeringen beschikbaar: de Fargo BBQ Grill en de Fargo TwinPack BBQ. De Fargo BBQ Grill (zie foto) werkt op basis van 1 gascilinder. Zo kan de R907 of R904 cilinder van Campingaz aangesloten worden via de aansluiting voor de gasslang. De Fargo TwinPack BBQ Grill werkt met 2 CV470 cartridges. Beide uitvoeringen wegen 7 kg en hebben een vermogen van 4.5kW.

Voor meer informatie: https://www.campingaz.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Campingaz:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.