Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nomad vergemakkelijkt reizen met kinderen

Nomad vergemakkelijkt reizen met kinderenErop uit met kleine kinderen betekent veel lol en plezier. Maar soms lijkt het alsof er zoveel te pakken en te regelen is. Nomad heeft dé manier gevonden om dit makkelijker te maken. En dus leuker! Global Family Gear. Een complete lijn met producten die je de helpende hand bieden. Of je nu een weekendje weggaat, op bezoek bij vrienden of drie maanden reist door Thailand: Global Family Gear producten zijn lichtgewicht, compact en multifunctioneel.

Kids Sleeping Bag
Deze minislaapzak past in het Nomad campingbedje, de perfecte combinatie voor kampeertochten of logeerpartijen bij vrienden. Naarmate je kind groter wordt, kun je de slaapzak aanpassen. In de babyfase kun je de gevulde katoenen achterkant gebruiken als matrasovertrek. Daarna - vanaf twee jaar - rits je de twee delen aan elkaar en heb je een echte kleine slaapzak. De vulling van 3D-Polarsoft en de voering van geborsteld katoen zijn heerlijk zacht en warm, maar toch gemakkelijk te wassen. De slaapzak weegt maar 850 g en is verpakt in een draagzak van 40 x 20 cm.

Nomad Campingbedje
Dankzij dit bekroonde campingbed houd je je baby of peuter lekker warm en veilig als je er op uittrekt of bij vrienden gaat logeren. Het campingbed is licht hanteerbaar en je zet het snel in elkaar, dus ook perfect voor een picknick of een dagje naar het strand. De twee openingen aan boven- en zijkant zorgen voor gemakkelijke toegang, zo nodig kun je ze afsluiten. Bij warm weer zorgt het insectengaas voor voldoende luchtcirculatie en blijven insecten op afstand van het kinderbed. In een speciaal compartiment kun je een zelfopblazende- of schuimmat leggen, met de Kids Sleeping Bag maak je dan een comfortabel campingbed. Het bedje weegt maar 1750 g en heeft een pakmaat van 55 x 13 cm. Leverbaar in vlamvertragend polyester of 100% katoen in verscheidene kleuren.

Kids Travel Sheet
Als het buiten warm is wil je je kind niet in een warme slaapzak leggen. Dat is precies de reden waarom Nomad een speciale lakenzak ontwikkeld heeft. De Kids Travel Sheet is gemaakt van 100% zacht katoen en is te bevestigen in het campingbedje

Kids SI Mat
Het Nomad campingbedje is compleet als je de een zelf-opblazend slaapmatje in het speciale vak schuift. De Kids SI mat staat garant voor extra comfort en isolatie op een koude ondergrond. Het schuimmatje is het eenvoudige alternatief.

Kids Shelter
In dezelfde serie is er ook de Kids Shelter. De Kids Shelter is een lichtgewicht kleurrijk scherm geschikt voor elke plek waar je je kinderen (of jezelf!) wilt beschermen tegen wind en/of zon. Het hele pakketje weegt net 2 kilo en is dus makkelijk mee te nemen. Gemaakt van lichtgewicht katoen maar wel met UV bestendigheid van 40SPf. Omdat het Nomad campingbedje er precies in past, kan je je kind rustig laten spelen of slapen en hoef jij niet in de weer met parasols die altijd wegwaaien. Gemak dient de mens! Beschikbaar in verscheidene kleuren.

Voor meer informatie: https://www.nomad.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nomad:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.