Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Super soepele lichtgewicht windproof softshell van VAUDE

Prettig draagcomfort is het uitgangspunt van VAUDE bij het ontwerpen van het Tarn Jacket. Deze softshell is gemaakt uit een zeer elastische materiaalmix van Windproof 100 (voorzijde) en Windproof 80. Dit maakt het Tarn Jacket zo soepel dat het meteen heerlijk aanvoelt. Het Tarn Jacket heeft een vaste, verstelbare capuchon. Ventileren kan via de zakken. VAUDE speelt op een leuke manier met contrasterende kleuren in het logo en de ritsen. Het damesmodel is getailleerd en zelfs in het wit verkrijgbaar.

Men's Tarn Jacket
Het Men’s Tarn Jacket is verkrijgbaar in de maten S-XXL. De heren hebben keuze uit de kleuren zwart, coffee, royal en groen. Adviesverkoopprijs: EURO 170,-.

Women's Tarn Jacket II
Het getailleerde Women’s Tarn Jacket II volgt de vrouwelijke lichaamsvormen en is verkrijgbaar in de maten 34-44. Qua kleur kunnen de dames kiezen uit wit, zwart, violet, coffee of groen. Adviesverkoopprijs: EURO 170,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.