Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sella, lichtgewicht Windstopper jack van Berghaus

Sella, lichtgewicht Windstopper jack van BerghausBerghaus verrijkt haar succesvolle Mountain-kledinglijn voor voorjaar/zomer 2010 met de introductie van een modieuze nieuwe lichtgewicht Windstopper jack. Het Sella Windstopper jack is gemaakt van GORE Windstopper Active Shell en dat maakt dit een extreem lichtgewicht (404g) en packable jack dat totale winddichtheid biedt. Het waterbestendige oppervlak staat een voorjaarsbuitje toe.

Voor de meest inspannende activiteiten
Ideaal voor actieve bezigheden is het Sella jack op haar best met dank aan de afwateringseigenschappen en het hoge ademende vermogen van de stof. Ventilatieritsen maken de veelzijdigheid van het jack compleet voor de meest inspannende activiteiten.

Andere kenmerken
Andere kenmerken zijn een lange rits met windflap aan de binnenzijde alsmede kinbescherming, twee zijzakken met rits en een borstzak met rits.

Berghaus Mountainlijn
De Berghaus Mountainlijn versterkt BerghausÂ’ lange reputatie om uitstekende producten te ontwikkelen, die presteren wanneer het het meest gewenst is.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.