Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ravenous Trail Shoe van Columbia

Ravenous Trail Shoe van ColumbiaNa de snijdende kou en regen van de afgelopen tijd gaat eindelijk de lente weer aanbreken. Zo fijn...tijd om weer lekker naar buiten te gaan en de benen te strekken! De perfecte schoen hiervoor is de Ravenous Trail Shoe, winnaar van de innovatie award tijdens de Outdoorbeurs in Friedrichshafen.

De Ravenous is een sportieve schoen voor buiten de begaande paden. Voor deze nieuwe schoen legde Columbia vooral de nadruk op de pasvorm. Want met een schoen die gegoten zit voel je je nu eenmaal zekerder, vooral als geen enkel stuk van het terrein hetzelfde is. En dat is bij trailrunnen nu eenmaal het geval. Het hielstuk biedt stabiliteit en de zool maximale grip dus comfortabel de buitenlucht in en genieten van elke activiteit dus!

Adviesverkoopprijs: EURO 109,95.

Voor meer informatie: https://www.columbia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Columbia Sportswear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.