Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Magic-schoenen van Meindl

Magic-schoenen van MeindlTrail activity, nordic walking, lichte wandeltochten, maar ook op het werk of tijdens een citytrip - waar je ook onderweg bent, de Magic-schoenen van Meindl zijn betrouwbare begeleiders voor voeten die het zwaar te verduren krijgen. De zacht gedempte modellen hebben een goede grip, een leuk ontwerp, een optimale pasvorm en een luchtig ventilerend systeem dat zorgt voor een optimaal voetklimaat. De techniek van de schoen is afgestemd op verschillende gebruiksdoeleinden en zijn dus geschikt voor de meest uiteenlopende uitdagingen. Voor elke activiteit heeft Meindl dus de perfect passende Magic-schoen! Ze zijn bovendien verkrijgbaar in lage of mid modellen.

RESPOND XCR
Nieuw is dit lage model! De Respond XCR wordt gebruikt als trail activity-schoen, d.w.z. het sportievere wandelen. De schoen is samengesteld uit veloursleer en mesh, wat zorgt voor een lichte schoen. De voering is van Gore-Tex®, dus waterdicht. De Meindl Contragrip® Trail-zool zorgt voor stabiliteit en heeft een bijzonder goed gripvermogen op een gladde ondergrond.
Buitenmateriaal: veloursleer / mesh
Voering: GORE-TEX® Extended Comfort Footwear
Voetbed: Air-Active® XCR
Zool: Meindl Contragrip® Trail
Gewicht: ca. 410 gram (maat 8) en 330 gram (maat 4,5)
Maten: 6-12 (heren) en 3,5-8 (dames)
Kleuren: zwart/antraciet en rietkleur/rood (heren) en grijs/rood en lichtgrijs/sky (dames)
Adviesverkoopprijs: EURO 129,90

STRIDE XCR
De Stride XCR (zie foto) wordt gebruikt als trail activity-schoen, d.w.z. het sportievere wandelen. De schoen is samengesteld uit veloursleer en mesh, wat zorgt voor een lichte schoen. De voering is van Gore-Tex®, dus waterdicht. De Meindl Contragrip® Trail-zool zorgt voor stabiliteit en heeft een bijzonder goed gripvermogen op gladde ondergrond. Met het Variafix –systeem® fixeer je meteen ook de hiel als je de veters aantrekt. De veters lopen door lusjes, daardoor heb je een perfecte drukverdeling op de voet. Bovendien kunnen de veters netjes in de schoen worden verstopt, waardoor je niet kunt struikelen en waardoor de schoen ook geschikt is als fietsschoen. De Stride is ook zonder XCR leverbaar als zomerschoen.
Buitenmateriaal: veloursleer / mesh
Voering: GORE-TEX® Extended Comfort Footwear
Voetbed: Air-Active® XCR
Zool: Meindl Contragrip® Trail
Gewicht: ca. 410 gram (maat 8) en 330 gram (maat 4,5)
Maten: 6-12 (heren) en 3,5-8 (dames)
Kleuren: zwart en grijs/oranje (heren) en grijs/limoen en beige/natuur (dames)
Adviesverkoopprijs: EURO 134,90

VENTILATOR 7000
De Ventilator 7000 is gemaakt van veloursleer en mesh en heeft door de open structuur en het gebrek van een lining een uitstekend ademend vermogen. Mede dankzij de lichte Vibram-zoom is dit een superlicht en comfortabel schoentje dat makkelijk mee in de rugzak op reis kan. Uitstekend geschikt voor warmere oorden. Het lusje aan het einde van de hiel dient voor het aan- en uittrekken van de schoen, maar kan ook dienen om de schoen met behulp van een karibiner aan de rugzak te laten drogen.
Buitenmateriaal: veloursleer / mesh
Voering: Air-Stream®
Voetbed: Air-Active®
Zool: Magic Lightgrip von VIBRAM®
Gewicht: 370 gram (heren) en 290 gram (dames)
Maten: 6-12 (heren) en 3,5-8 (dames)
Kleuren: grijs/zwart, natuur/maïs en rood/grijs (heren) en natuur/beige en lichtgrijs/limoen (dames)
Adviesverkoopprijs: EURO 104,90

Voor meer informatie: https://www.meindl.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Meindl:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.