Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Columbia schoenen met Omni-shield technologie

Columbia schoenen met Omni-shield technologieDe lente is begonnen en het zonnetje laat zich gelukkig weer zien. Het wordt weer tijd om erop uit te trekken en te genieten van een dagje op het water. Columbia heeft namelijk voor waterliefhebbers een speciale waterlijn ontwikkeld met de Omni-shield technologie. Hieronder valt de Blackfin, waarbij geen techniek te kort schiet. De blackfin is een ideale schoen voor actieve watersporten of een heerlijke wandeling langs het water. Door de Techlite techniek is de schoen ontzettend licht en flexibel. Uitglijden doe je ook niet door de speciaal ontwikkelde zool. De Blackfin is een schoen die comfort en stijl biedt bij het water en hij is verkrijgbaar in verschillende zomerse kleuren. Een ideale schoen voor vakanties dus!

De Blackfin bezit verschillende technieken voor optimale comfort en bescherming:

Omni-Shield
Buiten bezig zijn gaat gepaard met vlekken. Daarom is Omni-Shield ontwikkeld. Een hoogwaardige vuil- en waterafstotende technologie om je schoen schoon en droog te houden. Vloeistoffen tot 77 graden celsius dringen niet door in de vezels. Daarnaast droogt Omni-shield veel sneller omdat het in tegenstelling tot normale stoffen geen vocht opneemt, daardoor blijft de kleding ook lichtgewicht.

Techlite
Techlite staat voor superlicht en optimaal in draagcomfort. Het gaat vermoeide voeten tegen en beschermt tegen scherpe en hard objecten. De schoen is behandeld met een anti-geur techniek, AgiON. De Techlite gevormde middenzool zorgt voor optimale demping en een comfortabele fit van de schoenen.

Omni-Grip
Is ontstaan door een speciaal samengestelde rubbermix voor grip en tractie. De kleine sneetjes in de zool zorgen ervoor dat het water onder de zool wordt afgevoerd. Omni grip zorgt voor een stevige grip op elke ondergrond.

Voor meer informatie: https://www.columbia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Columbia Sportswear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.