Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Hip en functioneel: het corbis jacket van VAUDE

Hip en functioneel: het corbis jacket van VAUDEEen leuk hip item in de kledingcollectie van VAUDE is het Corbis Jacket. Ondanks het trendy en sportieve uiterlijk beschermt deze zomerjas toch tegen regen- en wind. Het Ceplex Active membraan zorgt er bovendien voor dat deze jas goed ademt. Ook is de makkelijk toegankelijke binnenzak - bestemd voor de mobiele telefoon - voorzien van een beschermingslaag tegen elektromagnetische straling (Radiance Protection). Het Corbis Jacket is vervaardigd uit robuuste materialen en voorzien van praktische details. Deze lifestyle zomerjas biedt perfecte bescherming en je kunt er bovendien zo de stad mee in.

Corbis Jacket
Het Women’s Corbis Jacket is de korte versie; de Women’s Corbis Coat is de lange variant. Beide jassen beschikken over twee onopvallend weggewerkte steekzakken. Deze zakken zijn met een rits afsluitbaar. De Coat heeft een losse verstelbare capuchon; het Jacket een vaste verstelbare capuchon. In beide gevallen zijn de manchetten afstelbaar. De hoofdrits – verborgen achter een flap – is zowel van beneden naar boven te sluiten als andersom. Ook voor de heren is er het Corbis Jacket: met stoere zakken. Kleuren dames jassen: white, black, sahara en violet. De heren kunnen kiezen uit black, sahara, coffee, olive en umbra. Adviesverkoopprijzen: EURO 200,- voor de Women’s Corbis Coat, EURO 190,- voor het Women’s Corbis Jacket en EURO 200,- voor het Men’s Corbis Jacket.

Radiance Protection
De makkelijk toegankelijke binnenzak bestemd voor het mobieltje is voorzien van een beschermingslaag tegen elektromagnetische straling. De Radiance Protection is een technische beveiligingstof die een geleidende - niet magnetische – laag bevat. Dit vormt een schild rondom de mobiele telefoon dat de elektromagnetische straling blokkeert. De stof creëert de zogenaamde “Faraday” kooi. Wanneer de mobiele telefoon daarin compleet zou worden ingepakt, is er geen ontvangst meer mogelijk. De beschermingslaag in de binnenzak is daarom zo geconstrueerd dat de stof alleen voorkomt dat de straling het lichaam kan bereiken. De ontvangst van de mobiele telefoon wordt hierdoor niet verstoord.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.