Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Jetboil Flash Gold met temperatuurindicator

Jetboil Flash Gold met temperatuurindicatorDe Classic uitvoering van de Jetboil cooker heft inmiddels een vaste plaats ingenomen in de schappen van de buitensportwinkels. Voor dit jaar komt Jetboil echter met een nieuwe versie van de cooker: de Flash Gold uitvoering. Deze heeft een temperatuurindicator ingebouwd in de beker/pan.

Nog zuiniger in het gebruik
Bij veel producten die worden klaar gemaakt in de buitenlucht is het niet eens nodig dat het water kookt. De temperatuurindicator op de beker van de Jetboil Flash Gold verkleurt naarmate de temperatuur van de inhoud oploopt. Daardoor weet je wanneer het heet genoeg is en kun je zo brandstof besparen. Daarmee is de Jetboil Gold Flash nog zuiniger in het gebruik dan de toch al zo zuinige Classic uitvoering.

Personal Cooking System
Het Personal Cooking System (PCS) van Jetboil heeft de wereld van de branders bij diens introductie behoorlijk op z’n kop gezet. Met een lag gewicht en een compact volume weet de Jetboil het verbruik van brandstof nagenoeg te halveren. Bovendien gaat het koken van water een stuk sneller dankzij de unieke Fluxring, zodat de kooktijd 40 tot 50 % sneller is. Sinds de introductie zijn er inmiddels ook koekenpannen en complete Group Cookers op de markt gebracht en biedt Jetboil zo een assortiment dat goed aansluit bij de verschillende wensen van buitensporters.

Adviesverkoopprijs
De adviesverkoopprijs van Jetboil Flash Gold is Euro 119,00.

Voor meer informatie: https://www.jetboil.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Jetboil:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.