Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Suunto lanceert uniek online Sport Community Movescount.com

Suunto lanceert uniek online Sport Community Movescount.comOp 10 Mei 2010 werd op het hoofdkantoor van Suunto in Helsinki het startschot gegeven van het internet-platform www.movescount.com. De nieuwe online community biedt voor elke sporter de gelegenheid om zijn prestaties te documenteren, te verbeteren en te vergelijken. Een interessante online dienst als je wilt beginnen met trainen, of juist serieus met je trainingen om wilt gaan, of om je sportervaringen te delen met (nieuwe) vrienden van over de hele wereld.

Movescount.com is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in sport of fitness. En je hoeft je niet eens een Suunto-horloge te hebben om hieraan deel te nemen, omdat de moves handmatig zijn in te voeren. Maar mét een Suunto wordt ‘t zeker nog leuker. De moves zijn nl. zeer makkelijk up te loaden vanuit je Suunto (geldt voor Suunto t3, t4, t6, X10, X9i, Memory Belt). Ook voor Mac-gebruikers is er goed nieuws: bovenstaande modellen zijn nu dus ook compatibel met een Apple-computer.

Elke sportervaring is een Move: of het nu een dagelijkse rondje joggen in het park is, een halve marathon, of de beklimming van een hoge berg. Verder kun je elke Move eenvoudig verrijken met Foto’s (Flickr) en Video (YouTube). Om interessante Moves te bekijken uit verschillende takken van sport surf je gewoon naar Movescount.com en bekijk de Moves met de hoogste waardering. Movescount is eenvoudig te integreren met Twitter en Facebook. Er bestaan ook diverse groepen waaraan je deel kunt nemen. Staat er geen geschikte groep bij dan maak je er zelf een aan. Deze online dienst is overigens gratis! Word snel lid en haal het meeste uit je Suunto. Surf naar www.movescount.com

Voor meer informatie: https://www.suunto.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Suunto:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.