Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

CAMPack H lijn van CAMP

CAMPack H lijn van CAMPDe CAMPack H lijn is de natuurlijke evolutie van de CAMPack rugzakken. De lijn is geschikt voor zowel hiking als trekking en biedt rugzakken met 35 tot meer dan 70 liter capaciteit, met een gewicht van 1480 gram tot 1980 gram. De CAMPack H rugzakken zijn ontworpen om perfect te passen op elk lichaam en bieden slimme en praktische accessoires.

Voorgevormde schouderbanden, een voorgevormde heupband en de voorgevormde en draaiende riem zorgen voor de beste aanpassing aan het lichaam en verhogen de bewegingsvrijheid. Op de schouderbanden zijn stretch zakken geplaatst met ritssluiting voor camera, MP3 en GSM. Deze zakken zijn prima bereikbaar zonder dat de rugzak eerst af gedaan dient te worden. Het onderste deel van het hoofdvak is dankzij een rits gemakkelijk toegankelijk. Uiteraard zijn rugzakken voorzien van voorzieningen voor de waterzak, houders voor wandelstokken en pickels en bovendien skihouders. In een klein vakje is de regenhoes opgeborgen.

CAMPack H3.5 Lady
Speciale features: gereduceerde schouderbanden en een korter rugpand om beter aan te sluiten aan het vrouwelijk lichaam, evenals een kortere heupband. Een ventilerend rugpand dankzij toepassing van mesh. Deze pack heeft een capaciteit van 35 liter en een gewicht van 1480 gram.

CAMPack H4.5
Speciale features: een ventilerend rugpand dankzij toepassing van mesh en evenals de H3.5 Lady voorzien van een stalen structuur. Deze pack heeft een capaciteit van 45 liter en een gewicht van 1650 gram.

CAMPack H6
Speciale features: verstelbaar rugpand dankzij een verstelplaat, welke gemakkelijk te verstellen is middel Velcro straps. Aluminium structuur om gewicht te besparen en een verstelbaar topvak om de capaciteit te vergroten. Het topvak kan tevens als heuptasje gebruikt worden. Deze pack heeft een capaciteit van 60 liter en een gewicht van 1890 gram.

Voor meer informatie: https://www.camp.it/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Camp:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.