Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Spline: uiterst technische alpiene rugzak van VAUDE

Spline: uiterst technische alpiene rugzak van VAUDEKomende zomer brengt VAUDE de technische alpiene rugzak Spline op de markt. De Spline is een lichtgewicht professioneel uitgeruste rugzak van 30 of 40 liter. Deze rugzak is voor alpiene gebruik ontwikkeld en voldoet aan alle specificatie-eisen die alpinisten hieraan stellen. Het nieuwe Proflex suspension system rugpand verzekert de klimmer van het beste draagcomfort en volledige bewegingsvrijheid tijdens de inspanningen. De Spline is volledig uit Cordura vervaardigd. Het topvak is zo gemaakt dat het volledig is weg te bergen in de rugzak zodat de nek vrij is tijdens het klimmen. Ook de compressiebanden zijn compleet opbergbaar. Aluminium buckles en slider staan garant voor een lange levensduur. De speciale keramische print aan de onder- en zijkanten is bestand tegen schuren.

Proflex
Het lichte en speciaal gebogen aluminiumframe geeft stabiliteit en kan – indien gewenst – snel verwijderd worden. Voor het hoge draagcomfort is een nieuwe constructie ontworpen uit schuim, dat zorgt voor een verminderde belasting van de rug en een goede verdeling van het gewicht. Het is bovendien flexibel en lichtgewicht. De strategisch gepositioneerde vorm van het rugpand volgt de kromming van de wervelkolom en past zich aan aan de bewegingen van de gebruiker. Met Proflex wordt de rugzak dichter op de rug gedragen, wat zorgt voor extra stabiliteit in het alpiene landschap.

Specificaties
In het topvak staan aan de binnenkant alle alpiene noodsignalen vermeld. De compressiebanden zijn naast opbergbaar ook te verschuiven op de slider. Uiteraard is de rugzak voorzien van diverse materiaalbevestigingspunten en beschikt over een uitgang voor een drinksysteem. Kleurstellingen: black/anthracite en orange/darkred. Adviesverkoopprijs 30 liter: EURO 130,- en 40 liter: EURO 150,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.