Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

A-Solar batterijen oplader voor elke camera

A-Solar batterijen oplader voor elke cameraIn de buitenlucht je fotocamera opladen zonder netstroom? Je videocamera voorzien van nieuwe energie, zonder naar een stopcontact te hoeven zoeken? De A-solar Multi Charger biedt hiervoor de oplossing voor het opladen van je digitale (spiegelreflex) camera of videocamera, ook al heb je geen elektriciteit bij de hand.

Vanaf nu is het niet meer nodig om verschillende adapters en omvormers mee te nemen voor je mobiele apparaten! Ideaal voor op reis, onderweg of dagelijks gebruik. Met deze A-solar Multi Charger kun je alle merken batterijen opladen van 3.7 tot 7.4V. Hij is voorzien van een zonnecel op de achterzijde én een interne li-ion accu.

Plaats de losse batterij van je camera in de verstelbare batterijhouder van de Multi Charger en hij is binnen 3 uur weer opgeladen en klaar voor gebruik. Ook kun je met de Multi Charger je batterijen voor je mobiele telefoon, navigatie, spelcomputer, MP3 speler, E-book, portable DVD speler en/of PDA opladen. Connectoren voor de verschillende apparaten worden standaard bijgeleverd.

De A-solar Multi Charger o.a. verkrijgbaar via www.a-solar.nl en bij diverse winkels in Nederland en België. Adviesverkoopprijs: EURO 45,00.

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.