Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE fleece met kangaroezakken en afritsbroek met veel zakken

VAUDE fleece met kangaroezakken en afritsbroek met veel zakkenDe Duitse bergsportuitruster VAUDE heeft het gezin hoog in het vaandel staan. Dat uit zich in een brede collectie waarbij ook de kinderen in de juiste uitrusting de natuur kunnen trotseren. Veel van deze items zijn uitvoerig getest door de kinderen in een van de vele Waldkindergaerten: een dagverblijf waarbij de kinderen tijdens hun bezoek zo veel mogelijk buiten te vinden zijn. Sinds 2007 is VAUDE officieel partner van het "Deutsche Bundesverband Natur- und Waldkindergaerten", wat betekent dat de kinderen van het Waldkindergaerten de VAUDE producten in de praktijk testen. De afdeling productontwikkeling verwerkt alle suggesties, zodat de producten aan alle wensen voldoen. Geen wonder dat het Kids Cheeky Sparrow Jacket zo populair is! Kinderen in de Kids Adventure Zip Off Pants staan een groot avontuur te wachten...

Kids Cheeky Sparrow Jacket
Het Cheeky Sparrow Jacket is een comfortabele, super zachte 200 grams kinderfleece in twee contrasterende kleuren. Met ‘kangaroezakken’ en een capuchon. Deze fleece heeft een doorlopende rits in een opvallende kleur. Reflecterende elementen zijn speels aangebracht op de voor- én achterkant. Het Kids Cheeky Sparrow Jacket is verkrijgbaar in de kleuren black, aster, orange, denim en green. Maatvoering: 92-164. Adviesverkoopprijs: Euro 40,-.

Kids Adventure Zip Off Pants
Deze trekkingbroek met afritsbare pijpen is sneldrogend, behandeld tegen vervelend ongedierte zoals muggen en heeft een hoge UV-beschermingsfactor van UPF 50+. De Kids Adventure Zip Off Pants is gemaakt uit Supplex: een moderne stof die het aangename draagcomfort van katoen combineert met de eigenschappen van de huidige stoffen. Supplex is ademend, vormvast, sneldrogend én kleurvast. Deze afritsbroek heeft verschillende zakken, een tailleband met elastische delen en dubbele stof bij de knieën. De kleuren zijn afgestemd op de omgeving (muddy, licht bruin, sahara en reed). Adviesverkoopprijs maat 104-128: Euro 50,- en Euro 55,- voor de maten 140-164.

UPF 50+
De UV-beschermingswaarde van UPF 50+ is conform de Australische/Nieuw-Zeelandse Standaard AZ/NZS 4399:1996 een uitstekende UV bescherming. Deze UV-bescherming wordt bereikt door de keuze van het soort vezels, de manier van weven, materiaaldikte of door het aanbrengen van het milieuvriendelijke titanium dioxide in de stof.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.