Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ODLO Windproof-collectie

ODLO Windproof-collectieTijdens het sporten kan de wind vaak een te duchten tegenstander zijn: het 'wind-chill'-effect haalt de warmte van het lichaam weg waardoor de buitentemperatuur kouder en minder aangenaam aanvoelt dan ze in werkelijkheid is. Dit extra koudegevoel kan een plotse en schadelijke impact hebben op de sportprestaties. Om dit effect te counteren heeft ODLO de Windproof-collectie ontwikkeld.

Met de geheel nieuwe Windproof-collectie heeft ODLO windbestendige, ademende en hoogtechnologische bodywear ontwikkeld die het hele jaar gedragen kan worden en zelfs in de meest extreme weersomstandigheden betrouwbare bescherming biedt. Het uiterst functionele, elastische en windbestendige 3L laminaat met ademend membraan countert het 'wind-chill'-effect. Speciale ventilatiezones op specifieke lichaamszones onder de armen en op de rug reguleren perfect het lichaamsklimaat.

De ‘Effect by ODLO’-vezels met zilverionen verhinderen de ontwikkeling van transpiratiegeur en houden de kleding fris. Deze kenmerken, samen met het lichte gewicht en de beperkte plaats die de kleding inneemt, maken van de Windproof -collectie de ideale partner voor sporten waarbij de wind een grote rol kan spelen, zoals wielrennen, lopen of andere outdooractiviteiten.

Het Windproof-gamma bestaat uit T-shirts met of zonder mouwen, T-shirts met lange mouwen en ronde hals of rits en in short of tights.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.