Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Colour your day sandalen van Nomad

Colour your day sandalen van NomadNomad maakt het nu mogelijk om je sandalen geheel naar je eigen wensen te ontwerpen. Wanneer je daar zin in hebt kan je de gekleurde bandjes verwijderen en aanpassen naar andere kleur. Voel je je een Rock en roll ster? Neem dan zwart. Luie zondag middag op het water? Ga dan voor helder blauw. In een creatieve stemming? Neem dan groen! De mogelijkheden zijn talrijk!

Bij elk paar Colour your day sandalen worden twee sets enkel- en voetbandjes in verschillende kleuren meegeleverd. Met één paar sandalen kunnen dus drie kleuropties worden gecreëerd (81 als je kiest voor de variant met twee kleuren!). Als je outfits samenstelt voor je rondreis, hoef je dus niet meer op safe te spelen met saaie compromissen.

Uiteraard spelen kleuren nauwelijks een rol als je in de vrije natuur bent; dán gaat het om comfort. Nomad heeft daarop ingespeeld en levert sandalen met een voering van neopreen, voorgevormde schokdempende middenzolen en -bij de sandalen voor volwassenen- Hypergrip zolen. Dit zijn de sandalen bij uitstek geschikt voor echte reisavonturen.

De collectie Colour your day sandalen omvat het damesmodel Callista (maat 36 - 42), compleet met zwarte, blauwe en paarse bandjes. Het model Donax voor mannen (maat 36 - 46) wordt geleverd met zwarte, groene en blauwe bandjes. Het junior model Octopus (maat 28 - 39) heeft zwarte, blauwe en paarse bandjes. Een schoenenzak maakt het geheel compleet.

Voor meer informatie: https://www.nomad.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nomad:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.