Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

adidas eyewear introduceert Ambition Youth

adidas eyewear introduceert Ambition Youth Het dragen van een bril wordt voor kinderen nog leuker met de nieuwe Ambition Youth-modellen van brillenspecialist adidas eyewear. Ambition Youth combineert technische expertise met een jeugdig design in diverse, frisse kleuren. Met een sportieve look, comfortabele pasvorm en lichtgewicht frames van metaal of SPX, zijn de brillen geschikt voor kinderen en tieners tussen de 6-14 jaar.

Perfect fit; perfect style
De geavanceerde technische functies zorgen ervoor dat de bril perfect past en geen vervelende drukpunten achterlaat. Elk model is uitgerust met beweegbare, extreem zachte nose pads, waardoor het een plezier wordt om hem te dragen. De antislipcoating aan de binnenkant van de veren garandeert een optimale grip. Hierdoor kan de bril niet zomaar van het hoofd glijden; de veren zijn gemaakt van zeer flexibele materialen, die steeds naar hun oorspronkelijke positie terugkeren. Zo blijft de bril steeds in de juiste hoek staan voor optimaal zicht. Daarnaast is de bril ultralicht en toch robuust.

Het Ambition Youth fullrim SPX™ model bestaat voor het grootste deel uit het lichte en comfortabele materiaal SPX™. De voorkant van het Ambition Youth fullrim metal model is gemaakt van het ultralichte Performance Steel™ en de veren zijn gemaakt van SPX™. Op de veren prijkt het legendarische Performance-logo, wat de sportieve uitstraling vergroot. De Ambition Youth b rillen zijn een mode accessoire en statement voor kinderen en tieners, voor wie de adidas sportstijl een levenstijl is.

Over Ambition Youth
De Ambition Youth collectie verschijnt in metalen frame en SPX™-frames. De Ambition Youth fullrim metal a987, a988, a989 en a990 zijn verkrijgbaar in zes kleuren: van Pink (roze) tot Aqua/Sand (water/zand) en Camel/Orange (kameelkleur/oranje). De drie modellen van Ambition Youth fullrim SPX™ - a976, a977 en a991 - zijn verkrijgbaar in volle of transparante kleuren. Met gekleurde glazen kan het SPX™-model worden omgevormd tot een zonnebril. Net als alle andere modellen in de adidas eyewear-collectie worden ook de Ambition Youth-modellen vervaardigd door de befaamde brillenproducent Silhouette International in Oostenrijk.

Voor meer informatie: https://www.adidas.com/eyewear

Andere recente nieuws-items met betrekking tot adidas Sport eyewear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.