Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw van Steiner: Wildlife Pro 8x30

Nieuw van Steiner: Wildlife Pro 8x30 Steiner introduceert de Wildlife Pro 8x30. De eerste kijker die een porro prisma combineert met een interne scherpstelling. Hierdoor geeft de kijker een haarscherp beeld al vanaf 2 meter dichtbij tot oneindig. Het zeer helder geslepen glas geeft een ongeƫvenaarde 3D-ervaring met een ongekende scherpte diepte. De Wildlife Pro 8x30 biedt een professionele kijkervaring voor een lage en zeer acceptabele prijs. De Steiner Wildlife Pro 8x30 wordt geleverd met een robuuste draagriem en hardcase.

Professionaliteit binnen handbereik
De Steiner Wildlife Pro 8x30 is uitmuntend in ieder aspect. Maak kennis met de overtuigende helderheid van het beeld. Voel de rubuuste behuizing en ervaar het gebruikscomfort.

Porro prisma met interne scherpstelling
Door te kiezen voor het porro prisma i.c.m. een interne focussing kan de kijker een briljant beeld met een geweldige scherptediepte bieden vanaf 2 meter dichtbij.

Omklapbare eye cups
De rubberen eye cups voorkomen lichtinval en koude lucht op uw ogen vanaf de zijkant. Doordat de eye cups plat gevouwen kunnen worden is de kijker erg geschikt voor brildragers.

Ultra Sharp Focus
Het centrale XXL scherpstelwiel is snel en accuraat, zo hoeft u geen moment meer te missen. of het scenario zich nu afspeelt aan de overkant van de weg of aan de andere kant van het weiland, u ziet alles.

Steiner kijkers zijn met zeer veel zorgvuldigheid gemaakt. Daarom garandeert Steiner een zeer lange garantietermijn.

De kijker heeft een adviesprijs van EURO 339,-

Voor meer informatie: https://www.steiner.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Steiner:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.