Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Powertraveller: Power to the travellers

Powertraveller: Power to the travellersDoordat mensen steeds meer electronische apparaten meenemen tijdens hun vakanties en buitensportactiviteiten wordt het steeds belangrijker om het opladen van deze apparaten op een slimme manier aan te pakken. Zo niet, dan zouden er al snel ettelijke kilo's aan gewicht extra mee moeten op reis. Powertraveller is een merk dat precies in deze behoefte voorziet en het opladen juist makkelijker maakt.

Universeel opladen
Powertraveller heeft als geen andere fabrikant begrepen dat het van belang is dat een oplader universeel ingezet kan worden. Veel apparaten hebben immers wel een andere aansluiting, maar hebben vaak exact dezelfde ‘behoefte’ voor wat betreft stroomvoorziening. Daarom worden de opladers vanPowertraveller geleverd met een groot aantal stekkers, welke het aansluiten van de opladen aan veel verschillende apparaten mogelijk maakt.

Van klein tot groot vermogen
Maar niet elke reiziger heeft dezelfde behoeften voor wat betreft vermogen. Veel mensen hebben immers al genoeg aan een kleine oplader die even snel de GSM of MP3-speler oplaadt, terwijl anderen liefst hun laptop enkele uren extra zouden willen gebruiken in de natuur. Daarom zijn er verschillende laders en combinaties mogelijk: van de kleine PowerChimp tot de zware PowerGorilla die zonder problemen 4200mAh in 24V mode levert.

Ook zonnepanelen
Om de laders zelf op te laden onderweg zijn er diverse mogelijkheden met zonnepanelen. Deze kunnen gebruikt worden om de accu’s van de laders overdag bij te laden, zodat deze later op de avond stroom leveren om de meegenomen apparaten van stroom te voorzien. Ook hier zijn er weer diverse formaten leverbaar, van de zeer populaire PowerMonkey-Explorer (een combinatie van een kleine lader en uitklapbare zonnepanelen) tot de SolarGorilla die zowel rechtstreeks de laptop als ook een PowerGorilla kan opladen.

Adviesverkoopprijzen
De adviesverkoopprijzen van de PowerTraveller-producten variëren van Euro 19,95 voor de eenvoudige MotorMonkey voor in de auto tot Euro 239,00 voor de krachtige PowerGorilla. Alle laders worden standaard geleverd met een groot aantal stekkers, zodat ze extreem universeel zijn in te zetten.

Voor meer informatie: https://powertraveller.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.