Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe collectie avontuurlijke daypacks van The North Face

Nieuwe collectie avontuurlijke daypacks van The North FaceThe North Face legt de nadruk op een superieur ontwerp en veelzijdige functionaliteit in de nieuwe collectie avontuurlijke daypacks, verkrijgbaar vanaf juli. Ga je deze zomer naar een festival? Of kijk je uit naar een nieuwe rugzak voor school? Dan is deze collectie echt iets voor jou! Binnenin zijn de packs voorzien van ruime vakken en tussenschotten voor alles wat komt kijken bij school, werk en ontspanning. Voor pendelaars in de stad, trektochten met de studentenvereniging en de verplaatsingen van elke dag bieden de rugzakken van The North Face comfort en veelzijdigheid. Uitgebreide producttests en een unieke samenwerking met chiropractors hebben geleid tot een gamma van vijf nieuwe daypacks.

“Na zorgvuldig overleg met en onderzoek door dr. Scott Bautch en de American Chiropractic Association (ACA) is The North Face® trots een lijn rugzakken te kunnen uitbrengen die werd goedgekeurd door de ACA,” aldus René Skytte, Product Director voor The North Face® EMEA (Europa, Midden-oosten en Afrika). “We hebben onze schouderriemen, rugpanelen en heupgordels volledig herwerkt waardoor de rugzakken nu nog ergonomischer en comfortabeler zijn.”

De Big Shot (33 liter) beschikt over een laptophoes voor computers tot 17”. In het grote hoofdvak kan je alle spulletjes nu snel en veilig opbergen en terugvinden. De Big Shot is verkrijgbaar in Weimaraner Brown, Chili Pepper Red/Asphalt Grey en Black voor EURO 95.

De Women’s Borealis (27 liter) heeft schouderriemen die zo ontworpen zijn dat ze zich automatisch aanpassen aan het lichaam van de vrouw. De rugzak beschikt over een hoofdvak met voldoende ruimte voor alle benodigdheden voor een dagje uit. Een tweede vak met kleinere onderverdelingen is perfect voor boeken en persoonlijke spulletjes. De Women’s Borealis wordt voor het eerst aangeboden in Bordeaux Red/Loganberry Red, Asphalt Grey/Diamond Blue en Black voor EURO 75.

De Jaunt (28 liter) leidt een perfect dubbelleven: hij kan dienst doen als een daypack voor op school of in de stad maar houdt ook van een stevige trektocht tussendoor. In de stad of op school beschermt de Jaunt laptops tot 15”. Verder is er nog voldoende ruimte om kleine zaken zoals GSM, pennen en notebooks netjes op te bergen. Deze veelzijdige Jaunt is verkrijgbaar in Black, Deep Water Blue/Insane Blue, Chili Pepper Red/Asphalt Grey en Brownie Brown Plaid voor EURO 59.

De nieuwe versie van de Isabella (20 liter) is afgestemd op de vrouwelijke lichaamsbouw en is perfect voor dames die elke dag opnieuw een avontuurlijk leven leiden. Deze pack beschikt over een ingebouwde organiser voor kleine zaken zoals GSM, zonnecrème en bril. Geld en lippenstift zijn zo opgediept dankzij het kleine vakje vooraan. Dit seizoen brengt The North Face® de Isabella in de kleuren Red, Zinc Grey/Diamond Blue, Weimaraner Brown/Larkspur Green en Black voor EURO 65.

De Base Camp Hot Shot (30 liter, zie foto) biedt comfort dankzij beklede schouderriemen, een rugpaneel en een exclusief BackSaver onderpaneel. Je laptop past perfect in het grote hoofdvak. Verder is er plaats voor de benodigdheden voor de avonturen van elke dag: zonnebril, GSM, identiteitskaart en camera. Voor een daglijkse tocht naar school of door de stad is de Base Camp Hot Shot een onmisbare partner. Deze pack is beschikbaar in Grey, Black/Citronelle Green, TNF® Yellow/TNF® Red Combo en Zest Orange/Black Combo voor EURO 89. Do you want to be a hotshot deze zomer?

Voor meer informatie: https://www.thenorthface.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot The North Face:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.