Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowa Bora GTX QC: Sportief en multifunctioneel

Lowa Bora GTX QC: Sportief en multifunctioneelDe driekwart hoge Bora GTX QC (Ws) met de innovatieve Lowa 'Monowrap' zoolconstructie is een multifunctionele schoen die zich perfect thuis voelt in lastig terrein en dat combineert met een zeer sportief design.

Lowa “Monowrap” zoolconstructie
De “Monowrap” zoolconstructie waarmee de Lowa Bora GTX QC is uitgevoerd heeft een TPU stabilizer van ¾ lengte. Deze optimaliseert de torsie-stijfheid en afwikkeling van de zool. Een PU frame in de vorm van een “Monowrap” wordt over de stabilizer op de loopzool gespoten, zodat het één geheel vormt. Een PU dempingselement maakt het geheel af. Dankzij deze “Monowrap” constructie is de schoen stabieler en is lopen in lastig terrein geen probleem.

Sportief design
Dankzij het sportieve design zijn de Lowa Bora GTX QC wandelschoenen ook prima te dragen in de stad of op het werk. Deze wandelschoenen verbergen hun functionaliteit in die zin bijzonder goed, omdat je niet direct zou zeggen dat deze schoenen na het werk gewoon door kunnen het bos in voor een stevige wandeling. Het comfort nodigt juist uit om vaker te voet te gaan. En dankzij de GORE-TEX® lining blijven de voeten lekker droog, dus een plas water onderweg vormt zeker geen hindernis.

Lowa “Cross” zool
De Lowa Bora GTX QC is voorzien van een Lowa “Cross” zool, welke speciaal is ontwikkeld om een zeer goede grip te bieden tijdens het lopen. Hij bestaat uit een tweevoudig PU-frame voor extra goede demping en stabiliteit. De ¾ nylon stabalizer, welke samen met het “Monowrap” frame op de loopzool wordt gespoten, verhoogt die stabiliteit, zodat de schoen op nagenoeg elk soort ondergrond is te gebruiken.

All Terrain collectie
De modellen uit de All Terrain collectie zijn echte all-rounders – voor inspannende tochten over bergpaden tot rustige wandelingen in de heuvels, familietochtjes, lange wandelingen en zelfs mountainbiken of fietsen. Ze voelen zich in elk terrein thuis. De nieuwe “Monowrap” zooltechnologie heeft het mogelijk gemaakt om lichtgewicht, duurzame materialen te gebruiken en toch superieure stabiliteit te bieden met een perfecte pasvorm.

Specificaties
Schacht: Veloursleder, textiel/suède, textiel
Lining: GORE-TEX® footwear met XCR® product technologie
Zool: Lowa “Cross”
Maten: UK 6,5 – 12,13 (heren), UK 3,5 – 9 (dames)
Kleuren: beige/sand, dark brown en black/silver (heren) en beige, dark brown en grey/burgundy (dames)
Gewicht: 1000 gram/paar (heren), 830 gram/paar (dames)

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.