Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Navi-collectie van Lowepro

Nieuwe Navi-collectie van LoweproLowepro, gevestigde marktleider in cameratassen onthult nu ook een innovatieve serie speciaal voor GPS navigatiesystemen. Ontworpen als stijlvolle bescherming, met gemakkelijke toegang en een optimale draagbaarheid. De serie bestaat uit vijf modellen.

4.3 Navi Shield

Het 4.3 Navi Shield van Lowepro is inventief en biedt een hoge mate van bescherming voor uw GPS-apparatuur. De compacte, slanke vorm is zo ontworpen dat hij past in het dashboardkastje. De Navi Shield 4.3 heeft het beste van twee werelden: een duurzame, gegoten, harde buitenkant en binnenin een zachte tricot voering. Er is een tweede compartiment aanwezig met gaasvak voor een lader, kabels en eventuele SD-kaarten. Aan de binnenkant van het deksel, vindt u een handig microvezel doekje om het kwetsbare aanraakscherm schoon te maken. Verdere functies: een dubbele rits en D-ring bevestigingen voor bijvoorbeeld een draagriem.

4.3 Navi Sleeve

De 4.3 Navi Sleeve van Lowepro staat voor maximale bescherming in een minimalistisch design.De 4.3 Navi Sleeve is gemaakt van rekbaar neopreen voor extra bescherming tegen schokken. Het ingebouwde microfiber doekje is er om het aanraakscherm te reinigen wanneer nodig. Het zachte geborstelde tricot van de voering beschermt de apparatuur tegen stof, krassen en slijtage. De tweezijdige, wrap-around ritsen geven toegang via de boven- of onderkant, plus maken het mogelijk om het apparaat op te laden terwijl deze in de sleeve zit. Het ultra-compacte design van de 4.3 Navi Sleeve past keurig in een handschoenkastje of de middenconsole van de auto.

3.5 Navi Bag

De beschermende 3.5 Navi Bag is bijzonder geschikt voor een handheld GPS. Het tasje is zeer draagbaar, voelt robuust aan en is gemakkelijk te openen en te sluiten met een trekkoord. Omdat de tas is gemaakt van rekbaar neopreen is het model zeer nauwsluitend en beschermt daardoor erg goed. Gebruik de extrastevige karabijnhaak voor bevestiging aan bijvoorbeeld een broekriem of andere tas. Het zijzakje met ritssluiting biedt plaats aan twee AA-formaat batterijen. Ideaal wanneer je extra stroom nodig hebt tijdens een lange wandeling.

Navi Traveler
Chauffeurs die lange reizen maken zullen deze alles-in-één Navi Traveler van Lowepro zeker waarderen. De tas is ontworpen om uw waardevolle navigatie-apparatuur samen met alle accessoires optimaal te beschermen en heeft twee compartimenten. Het gevoerde bovenste compartiment beschermt een navigatiesysteem met een scherm van maximaal 5-inch en bevat tevens een microvezel doekje voor het schoonmaken van het aanraakscherm. Het onderste compartiment heeft plaats voor twee SD-kaarten, een lader, accessoires en handleiding. Het compartiment is met de meegeleverde divider gemakkelijk naar wens aan te passen. Een zeer volledige kit, die uw complete systeem kan herbergen.


Navi Plus

Lowepro's Navi Plus is de oplossing voor het beschermen en organiseren van een GPS plus alle extra benodigdheden.Het eenvoudig te organiseren hoofdvak wordt gekenmerkt door twee zijzakken voor USB en DC-kabels. Ook bevat de Navi Plus een doorzichtig zakje aan de binnenkant van het deksel voor batterijen, extra snoeren of een kleine handleiding. Met de gepolsterde en verstelbare divider kan de tas worden gesplitst in twee ruimtes waardoor bijvoorbeeld ook de zuignap voor bevestiging aan de voorruit gemakkelijk op te bergen is. Binnenin vindt u een uitneembaar GPS-etui. Wanneer u even uit de auto gaat, kunt u dus er voor kiezen alleen deze compacte binnentas mee te nemen. Ook deze Navi Plus is gevoerd met geborsteld tricot. De buitenkant is van waterafstotend nylon materiaal. In zijn totaliteit is de Navi Plus de meest volledige draagoplossing voor uw navigatiesysteem.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.