Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

K-Swiss Classic Hiker High: city meets mountain!

K-Swiss Classic Hiker High: city meets mountain!De Classic Hiker High is een opvallende samensmelting van sneaker en bergschoen. Stoer en ruig, maar wel lekker comfortabel en licht. Met daarnaast frisse oranje en groene accenten.

De Classic Hiker is voorzien van een leren schacht en de bekende D-ringen voor de veters. Dankzij de stevige zool is de Classic Hiker prima geschikt om te wandelen in de bergen, maar misstaat hij zeker ook niet in de stad. De schoen is verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties, van licht grijs met groene accenten tot khaki/zand met oranje accenten.

De Classic Hiker High zal vanaf komende maand in de winkels liggen.

Over K-Swiss
Sinds 1966 staat K-Swiss voor innovatie, kwaliteit, sportswear and stijl. De K-Swiss Classic kan gezien worden als de voetprint van het merk. De Classic was de eerste leren tennisschoen en maakte zijn debuut op Wimbledon in 1966. Nu, meer dan 40 jaar later is de schoen nog steeds een stijl icoon op en naast de tennisbaan. K-SwissÂ’ Premium Sport Heritage is uitgebreid van tennisschoenen naar lifestyle-, running-, training-, nautical- en free running sneakers. Deze sneakers zijn het antwoord op de vraag van wereldklasse atleten en trendsetters naar stijl en comfort.

Voor meer informatie: https://www.kswiss.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.