Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Victorinox PocketTools

Nieuwe Victorinox PocketToolsDe nieuwe Victorinox PocketTools hebben Dual Density heftschalen met softgrip voor een geweldige grip en dubbele linerlock-blokkering voor extra veiligheid. De multifunctionele PocketTools van Victorinox worden over de hele wereld gebruikt en gewaardeerd door brandweer, politie, defensie, reddingsdiensten enzovoort. En net als deze professionals vertrouwen ook talloze consumenten op de kwaliteit van hun PocketTool, juist ook onder zware omstandigheden.

Bij de ontwikkeling stonden dan ook veiligheid, functionaliteit en stabiliteit voorop. Dit blijkt onder andere uit het robuuste heft met Dual Density heftschalen dat bestaat uit twee componenten. Dit is gemaakt van hard rood kunststof en soft zwarte kunststof. Dankzij deze softgrip ligt de PocketTool comfortabel in de hand.

De PocketTools hebben een lengte van 111mm in dichtgeklapte toestand. Na opening van het mes of grote schroevendraaier wordt deze geblokkeerd door middel van het linerlock-blokkeringssysteem. Dit blokkeringssysteem zorgt voor extra veiligheid en voorkomt plotseling dichtklappen. Bij het model "Dual Pro" is het mes en gordelsnijder met één hand te openen en is tevens de gordelsnijder voorzien van het blokkeringssysteem.

De Victorinox PocketTools zijn nu verkrijgbaar in vier verschillende modellen: de Nomad, de Forester (met gekarteld en ongekarteld mes) en de Dual Pro.

Voor meer informatie: https://www.victorinox.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Victorinox:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.