Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sinds kort in Nederland: Sasta

Sinds kort in Nederland: SastaSasta word al geruime tijd in de Scandinavische landen verkocht en sinds de deelname van Finland aan de Europese Unie is Sasta als zijnde een 'A-merk', nu ook in de rest van Europa aan het doorbreken. De belangrijkste export landen zijn Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk maar verkoop vind ook plaats via contacten in: Zwitserland, Duitsland, Rusland en sinds kort ook in Nederland.

Sasta maakt producten die behoren tot de beste in de wereld. De producten zijn zeer duurzaam door het gebruik van hoogwaardige materialen als: Goretex, Coolmax, Condura, Outlast, Polartec, Polofill Wadding, Quick Dry (Seco Tec), Schoeller- Keprotec, Windstopper, Sasta EXP, BuzzX, Ventile, Active wool, Optifade, Bamboo en Pure Cool.

Onder real-life omstandigheden in de wildernis van de Finse provincie Karelia worden de materialen, kleding en accesoires getest. Ervaringen van de verschillende testteams worden nauwlettend vastgelegd- en gebruikt bij het maken van keuzes bij het ontwerp en
productieproces van nieuwe kledinglijnen.

De collectie kent twee verschillende productlijnen: SPORT en GREEN. Binnen deze lijnen word het kleding assortiment onderverdeeld in verschillende categorie├źn. De SPORT productlijn bestaat uit: Dynamic Performance, Soft Shell, Ski Performance, Down Wear, All Weather Action, Windstopper, Mid Layer, UnderLayer en shirt-Hats-Gloves. De GREEN productlijn bestaat uit: Hunting, Tracking & Fishing en Shirts-Hats-Gloves.

Sasta is sinds kort ook vertegenwoordigd in Nederland en zal binnenkort bij de betere buitensportzaken te koop zijn.

Voor meer informatie: https://www.sasta.fi/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sasta:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.