Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sevylor laat twee nieuwe kajaks te water

Sevylor laat twee nieuwe kajaks te waterSluit je ogen en beeld je in: je zit in een uiterst soepele kajak, peddelend op een fraaie Noordse fjord. Je vaart dwars door een groen decor van ongerepte natuur: rijzige naaldbomen langs de oever, forellen die af en toe opspringen uit het water en een buizerd die hoog boven je hoofd cirkelt (en je nauwlettend in de gaten houdt!). Het enige wat de stilte breekt, is het ritmische geluid van je peddels die het water raken...

Dit intens, avontuurlijke gevoel beleef je optimaal in de comfortabele Pacific en Yukon van Sevylor. Een belangrijke innovatie van deze twee nieuwe modellen is het verbeterde ‘self-baling systeem’. Een uniek systeem dat binnenstromend water automatisch weer naar buiten laat vloeien. Ontdek daarnaast ook hun andere bijzondere eigenschappen.

De zeewaardige Pacific
De allereerste opblaasbare zeekajak ter wereld, bestuurbaar door één of twee personen. Zijn lange gestroomlijnde vorm levert meer stabiliteit en snelheid in het water, terwijl een verwijderbare bodem voor voldoende strakheid zorgt. Door de dunne boeg snijdt de Pacific probleemloos door de golven. Al deze kenmerken maken dat je met deze kajak op meer dan 300 meter van de kust mag en kan varen. Voorin is een waterproof opbergvak aanwezig en bungeekoorden achterin maken het mogelijk extra materiaal mee te nemen. De Pacific wordt geleverd met een opbergtas op wieltjes, handpomp en manometer.
Afmetingen: 500x93cm. Gewicht: 23 kg. Capaciteit: 250 kg. Adviesverkoopprijs: Euro 999,00.

Op avontuur met de Yukon
De Yukon is een tweepersoonskajak, ideaal voor langere tochten. Sevylor maakt het peddelaars immers gemakkelijk en aangenaam door de verstelbare zittingen en voetsteunen en de voldoende opslagruimte aan de voor- en achterkant. De storage bag (70 liter) achterin kun je eenvoudig meenemen dankzij twee nuttige schouderbanden. Schuren je handen tijdens het peddelen soms tegen de rand van de boot? De Yukon beschikt over een extra zachte laag neopreen, precies daar waar nodig. Verder is deze kajak makkelijk vervoerbaar in een opbergzak, die je als een rugzak draagt. Opbergzak en een manometer worden bij de Yukon geleverd.
Afmetingen: 388x89cm. Gewicht: 18 kg. Capaciteit: 250 kg. Adviesverkoopprijs: Euro 499,99.

Voor meer informatie: https://www.sevylor-europe.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sevylor (kajaks):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.