Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lichtgewicht klimmateriaal van CAMP

Lichtgewicht klimmateriaal van CAMPOm op grote hoogte routes van meerdere touwlengtes te kunnen doen zijn er twee zaken extra belangrijk aan het materiaal: een laag gewicht en een hoog comfort. CAMP, specialist in klimmaterialen van hoge kwaliteit, weet dat als geen ander en heeft daarom onder andere de CAMP Nitro Bet Lock karabiner en de CAMP Stratos klimgordel in het assortiment.

CAMP Nitro Bet Lock karabiner
De CAMP Nitro Bet Lock karabiner is een ultralichte HMS karabiner. Eigenlijk is het de ‘Nano’ onder de HMS karabiners, met een gewicht van slechts 55 gram. De karabiner is extra gestroomlijnd om gewicht te besparen, maar toch is er niet ingeleverd op functionaliteit. Deze Nitro Bet Lock karabiner heeft een opening van 21 mm.

CAMP Stratos klimgordel
De CAMP Stratos klimgordelheeft verstelbare beenlussen voor high-level klimmen. Het nieuwe bindingsysteem biedt perfecte verdeling van het gewicht waardoor de gordel veel comfortabeler draagt. Ook bij een val of op het moment dat je langere tijd in de gordel moet hangen. Om gewicht te besparen is het materiaal geperforeerd, waardoor er tevens een goede ventilatie is. Samen met de padding komt dat het comfort uiteraard ook ten goede. De CAMP Stratos klimgordel is verder uitgerust met 4 materiaallussen en een lus voor de pofzak. De gordel weegt slechts 350 gram en is verkrijgbaar in de maten XS t/m XL om een perfecte pasvorm te garanderen.

Voor meer informatie: https://www.camp.it/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Camp:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.