Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Elegante trekkingblouse VAUDE pineta met hoge uv-beschermingsfactor

Elegante trekkingblouse VAUDE pineta met hoge uv-beschermingsfactorNieuw in de VAUDE-damescollectie is de sneldrogende en leuke getailleerde trekkingblouse Pineta. Dit shirt heeft een fris design, is makkelijk te onderhouden en voorzien van een uitstekende UV-beschermingsfactor van UPF 50+. Het mouwtje van deze blouse bedekt keurig de schouders.

Women's Pineta Shirt
Het Pineta Shirt is voorzien van splitjes en heeft een opstaande kraag. De getailleerde pasvorm volgt de vrouwelijke lichaamsvormen. Qua kleur kunnen de dames kiezen uit zwart, aster, sahara of groen. Maatvoering: 36-46. Adviesverkoopprijs: EURO 63,-.

UV-bescherming
De UV-beschermingswaarde van UPF 50+ is conform de Australische/Nieuw-Zeelandse Standaard AZ/NZS 4399:1996 een uitstekende UV bescherming. Deze UV-bescherming wordt bereikt door de keuze van het soort vezels, de manier van weven, materiaaldikte en door het aanbrengen van het milieuvriendelijke titanium dioxide in de stof.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.