Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe ODLO zomercollllectie 2010

Nieuwe ODLO zomercollllectie 2010ODLO heeft de nieuwe Quantum-collectie ontwikkeld om ambitieuze atleten in staat te stellen te presteren naar hun beste vermogen. Dit hoogtechnologische productgamma gebruikt uitsluitend hoogtechnologische materialen, en de zoned function-inzetstukken bieden de atleten de bewegingsvrijheid die ze nodig hebben in die zones die het vaakst bewegen, met name de rug en de armen.

Op plaatsen waar het lichaam het meest transpireert is de kleding voorzien van ademende mesh. Het resultaat is een fenomenale runningcollectie, niet enkel dankzij het atletische, nauw aansluitende design, maar ook dankzij de 360° reflecterende strips die voor een optimale zichtbaarheid in het donker zorgen.

Blikvangers in de collectie voor zowel dames als heren zijn de Quantum-jackets en de combinatie van het naad- en mouwloos Quantum-shirt met de korte Quantum-tights met siliconenprint.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.