Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Garmin introduceert Cf Que 1620

Garmin introduceert Cf Que 1620Garmin International introduceert een CompactFlash GPS module als aanvulling voor PDA's die werken met Pocket PC. De cf Que 1620 maakt gebruik van Garmin's nieuwe Que technologie waarmee nauwkeurige GPS plaatsbepaling, cartografie en navigatie functionaliteit wordt toegevoegd aan een hand PDA.

Que technologie voorziet PDA gebruikers van positionering, eenvoudig te gebruiken zoekfunctie, elektronische kaarten, automatische routeberekening, herberekening bij afwijken van de route en een interface voor gesproken aanwijzingen op daarvoor geschikte PDA's. In tegenstelling tot andere GPS randapparatuur gebruikt de cf Que 1620 een draaibare antenne die kan worden ingesteld voor optimale GPS ontvangst, ongeacht of de Pocket PC in een auto is geplaatst of handheld wordt gebruikt. Met een gewicht van slechts 42 gram en een slanke vormgeving neemt de cf Que 1620 weinig ruimte in na plaatsing in uw PDA.

De adviesverkoopprijs van de Cf Que 1620 Europe bedraagt 425,00 Euro en hij zal vanaf juni 2004 beschikbaar zijn in Nederland.

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.