Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe stijgijzers van CAMP

Nieuwe stijgijzers van CAMPCAMP heeft voor dit zomerseizoen twee nieuwe stijgijzers: de C10 met universele sluiting en de C12 met Newmatic sluiting. Beiden bieden maximale grip en stabiliteit tijdens het klimmen/lopen.

CAMP C10 stijgijzers
Dit is een klassieke stijgijzer met 10 punten, ontworpen voor klassieke bergsport en lopen over gletsjers. Het minimalistische, maar sterke ontwerp bidet veel stabiliteit, veiligheid en duurzaamheid. Er zijn twee versies beschikbaar van de C10 stijgijzers. De universele (strap on) versie heeft een thermoplastisch hiel- en teenharnas, dat veilig om elk soort bergschoen gevormd kan worden. Deze stijgijzers zijn speciaal ontwikkeld voor voor hiking en klassieke bergsport met niet al te stijve bergschoenen. Ze wegen 946 gram (exclusief antibott) en zijn geschikt voor schoenen van 34 t/m 45 cm.

CAMP C12 stijgijzers
Deze technische 12-punts stijgijzers zijn ontworpen voor alpien klimmen en steile hellingen. Dankzij het semi-stijve ontwerp geven deze stijgijzers meer stabiliteit en precisie bij het plaatsen van de voeten. ER zijn drie versies beschikbaar van de C12 stijgijzers. Het Newmatic sluitingsysteem heeft een automatische binding die past op de daarvoor geschikte bergschoenen. Ze wegen 978 gram (exclusief antibot) en zijn geschikt voor bergschoenen van 36 t/m 47 cm.

Voor meer informatie: https://www.camp.it/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Camp:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.