Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Hybrid trekkingsbroek van Fjallraven

Hybrid trekkingsbroek van FjallravenDe trekkingbroeken van Fjallraven zijn legendarisch vanwege het robuuste G-1000 materiaal. Voor nog meer draagcomfort combineren de innovatie Zweden bij de Kalfjall broek hun nieuwe lichtere G-1000 Lite met een stukken 6.6 Nylon stretch-stof. Het Zweedse Hybrid-model verenigt daarmee voordelen voor de buitensporter: bewegingsvrijheid en robuustheid. Verpakt in het typische Fjallraven-ontwerp en gemaakt met de bekende Fjallraven-kwaliteit.

De ergonomische pasvorm met hoge Bund en de doordachte materiaalmix (stretch bij de knieën en het zitvlak, dubbel versterkte scheenbenen) zorgen voor een perfecte combinatie van robuustheid en laag gewicht. Toch biedt de Kalfjäll broek nog steeds de voordelen van het legendarische G-1000 materiaal in de nieuwe Lite-versie: een ademend katoen-polyester Rip-stop mixstof, dat noch UV-stralen noch muggensteken doorlaat, met een lichte waterafstotende waximpregnatie . Daarbij komen dan uiteraard nog de normale hoeveelheid zakken en een perfecte pasvorm.

Uiteraard is de robuuste Hybrid trekkingbroek ook verkrijgbaar in een speciale dames-uitvoering, genaamd Tundra. De broeken zijn verkrijgbaar in de kleuren black, light khaki en dark olive en hebben een adviesverkoopprijs van EURO 149,95.

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.