Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

A-solar Nova Backpack

A-solar Nova BackpackHaal overal waar je bent energie uit (zon)licht met de allernieuwste Nova Backpack van A-solar. Met de bijgeleverde A-solar Power Bank (AL-200) batterij heb je hét complete systeem om al je mobiele apparatuur onderweg supersnel op te laden.

In vol zonlicht laadt het 2,7 Watt zonnepaneel de bijgeleverde batterij al in 6 uur op! Stel je voor: je zit op het terras, op het strand of je bent aan het wandelen, reizen of gewoon onderweg en je mobiele telefoon of je MP3 speler met je favoriete muziek is leeg... Geen nood! Je hebt altijd energie bij de hand om weer bij te laden!

De Nova Backpack is voorzien van handige gescheiden opbergvakken, zoals A4/Laptop, pasjes en een apart compartiment voor natte kleding. Bovendien is deze trendy tas gemaakt van gerecycled PET materiaal.

Advies verkoopprijs: EURO 99,00.

Voor meer informatie: https://www.xtorm.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Xtorm:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.