Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Geomate.jr voor de jonge geocachers

Geomate.jr voor de jonge geocachersSpeciaal voor de jonge geocachers is er nu een GPS-ontvanger die volledig is ontwikkeld met eenvoud en geocaching in gedachte: de Geomate.jr,

Overal in Europa - maar ook in de rest van de wereld - zijn 'geocaches' (containers) van verschillende afmetingen verstopt. Elk met een eigen logboek en een cadeautje dat je mee mag nemen, mits je er een ander cadeautje voor de volgende speurneus instopt.

Je missie als geocacher is deze containers te vinden. De locaties zijn via internet te vinden en met een GPS ontvanger volg je het spoor. De containers kunnen erg goed verstopt zijn, vaak op erg slimme plekjes maar nooit begraven.

Bediening van de Geomate.jr is simple:
Stap 1: ga naar buien
Stap 2: zet de Geomate.jr aan
Stap 3: volg de pijs en afstand naar de dichtstbijzijnde geocache !

Features
De Geomate.jr bevat een database met 250.000 caches in Europa. Van elke cache zijn gegevens als afmetingen, terrein, moeilijkheidsgraad en ID opgeslagen. De ontvanger werkt op 2 AAA batterijen en weegt slechts 90 gram. Dankzij een ring aan de onderzijde kan de Geomate.jr gemakkelijk met een karabiner aan de rugzak of broekriem worden gehangen.

Upgrade kit
Mocht het zover komen dat je alle 250.000 geocaches gevonden hebt en nog meer uitdagingen wilt. Geen zorgen, er worden steeds nieuwe geocaches toegevoegd. Er is een speciale Update Kit verkrijgbaar zodat u uw Geomate.jr kunt bijwerken en personaliseren.

Dealer-adressen kunnen worden opgevraagd via: www.catter.nl.

Voor meer informatie: https://apisphere.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.