Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Waterdichte klassieke lederen schoen van VAUDE

Waterdichte klassieke lederen schoen van VAUDEDit najaar introduceert VAUDE de Grounder Ceplex: een klassieke waterdichte schoen met een volledig lederen buitenkant. Net als de andere schoenen in de VAUDE collectie heeft de Grounder een uitstekende VAUDE-pasvorm, een stevige zool die aan de voorkant iets afloopt om de voeten goed af te wikkelen en een zachte demping. Ook heeft deze schoen een 'hielclip' die ervoor zorgt dat de hiel goed vastzit in de schoen en wrijving voorkomt.

Grounder Ceplex Mid en Low
Deze waterdichte lederen schoenen zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. De Grounder Ceplex is voor dames en heren als lage (Low) en als halfhoge (Mid) schoen verkrijgbaar in de kleuren peanut en coffee. Qua prijs/kwaliteit is deze schoen echt een topper. Adviesverkoopprijs Low: EURO 115,- en Mid: EURO 130,-.

Leest en binnenzool
De leest is het hart van iedere schoen en daarmee verantwoordelijk voor de pasvorm. VAUDE heeft om die reden geĆÆnvesteerd in tijd, energie en liefde voor details bij het ontwikkelen van een eigen VAUDE-leest met als doel het beste draagcomfort en de perfecte pasvorm te garanderen. De leest van de VAUDE schoenen heeft een speciale vorm die de hiel en de middenvoet perfect ondersteunt, een comfortabele ruimte in het gebied van de voorvoet die extra ruimte biedt aan de kleine teen. In combinatie met de leest is de binnenzool maatgevend voor de pasvorm. Het ergonomisch ontwerp van de binnenzool komt ten goede aan de pasvorm en is een onderscheidende factor in het VAUDE Footmapping concept: het ondersteunt de natuurlijke afwikkeling en geeft de voet optimale ondersteuning.

Demping en afwikkeling
De combinatie van de buitenzool met innovatieve technologieƫn optimaliseert de demping en het afwikkelen van de schoen. Het profiel is zo ontworpen dat het de natuurlijke afwikkeling via de grote teen ondersteunt. De torsieverstevigende TPU Stabiliser in het midden van de voet zorgt voor stabiliteit. De middenzool is vervaardigd uit het dempende EVA wat het draagcomfort bevordert.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.