Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Suunto M-serie: altijd een Personal Coach bij de hand

Suunto M-serie: altijd een Personal Coach bij de handVoor mensen die recreatief willen sporten en een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken heeft Suunto een nieuwe serie eenvoudig te bedienen fitnesshorloges gelanceerd: de Suunto M-serie. Het kan soms lastig zijn om naast je werk en andere verplichtingen de motivatie te vinden om te gaan sporten. Met de M-serie is dat verleden tijd.

Eenvoudige bediening
De M-serie kenmerkt zich door eenvoud en duidelijkheid. Eenvoudig, omdat de gehele bediening uit slechts drie knoppen bestaat. Duidelijk, omdat de M-serie gebruikt maakt van een goed af te lezen display (ook tijdens de workout). Ook makkelijk: de M-serie bevat 9 talen, waaronder het Nederlands. In totaal zijn er 9 modellen, prijzen zijn vanaf EURO 69,95.

Begeleiding en Motivatie
Wil je je conditie verbeteren of wil je afvallen, de Suunto M-Serie begeleidt en motiveert je hierbij. De mate van begeleiding en motivatie varieert per model. Zo geeft de Suunto M1 en M2 real-time de duur van de workout, de hartslag, de gemiddelde hartslag, en de hartslagzone aan. De Suunto M4 en M5 gaan een stap verder en zijn te vergelijken met een virtuele Personal Coach De begeleiding en motiverende berichten op het display helpen je vasthouden aan een actieve levensstijl. En, omdat de dagen niet altijd volgens plan verlopen, zal het – waar nodig- jouw trainingsschema automatisch aanpassen. Het trainingsschema van de M4 en M5 is gebaseerd op een vooraf ingesteld doel: verbeteren van de conditie, gewicht (afvallen) of vrij trainen. Alle modellen zijn compatibel met de meeste fitnessapparatuur.

Movescount
De Suunto M4 en M5 hebben de mogelijkheid de opgeslagen Moves (logs) met behulp van een optionele Movestick up te loaden naar movescount.com. Deze nieuwe online community biedt voor elke sporter de gelegenheid om zijn prestaties te documenteren, te verbeteren, te vergelijken en te delen met anderen. Movescount.com is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in sport of fitness.

Voor meer informatie: https://www.suunto.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Suunto:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.