Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Tye-Aid: bundelen en binden

Tye-Aid: bundelen en bindenTye-Aid Back to Back mushroom/velours is een samengesteld klittebandprodukt dat bestaat uit mushroomband en veloursband. Tijdens het productieproces worden beide delen middels een hotmelt kleeflaag permanent rug aan rug, met elkaar verbonden. Op deze wijze ontstaat een produkt dat uitermate geschikt is voor allerhande bundel- bindtoepassingen.

De combinatie is door de samensmelting van de twee afzonderlijke delen ijzersterk en heeft een levensduur van wel 100 openingen (en sluitingen).

Tye-Aid Back to Back mushroom/velours is, evenals de afzonderlijke delen, vervaardigd uit 70% polyester + 30% polypropyleen (mushroomzijde) en 100% polyamide (velourszijde).

De talrijke toepassingsmogelijkheden maken dat Tye-Aid, Indoor & Outdoor, een zeer handige hulp is, thuis op het werk of op vakantie.
Binden en bundelen van o.a. waterslangen, verlengkabels, zeilen, slaapmatten, tentstokken, snoeren, slaapzakken, tentharingen, etc. etc.

Op juiste lengte af te snijden, tot meer dan 100 x hersluitbaar, hoge trekkracht. Dispencer voorzien van snijmes en broekriemclip. Vocht en temperatuurbestendig. 2 rollen 15mm x 3mtr. (Geel & Zwart)

Voor meer informatie: https://www.tye-aid.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.