Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

CARITOOL: multitool van Petlz Charlet

CARITOOL: multitool van Petlz CharletMet de CARITOOL introduceert Petzl Charlet een bijzondere materiaal-houder voor aan de klimgordel.

De CARITOOL, in de vorm van een gewone carabiner, is speciaal ontworpen om allerlei soorten klein materiaal op eenvoudige wijze aan de klimgordel te kunnen bevestigen. Aan de binnenkant is een speciale clip geplaatst zodat de tool stabiel op één plek aan de klimgordel blijft hangen. Door diezelfde clip kunnen de materialen dan ook met één hand worden geplaatst of worden uitgenomen, omdat de CARITOOL niet van zijn plaatst verschuift tijdens het klimmen.

Bovenop is nog een speciaal oog open gehouden om eventueel een koord doorheen te halen om het per ongeluk laten vallen van cruciale materialen te voorkomen.

De CARITOOL kan een gewicht van zo'n 10kg dragen en is dus duidelijk niet bedoeld voor andere taken dan het eenvoudig rangschikken van kleine materialen aan de klimgordel. Het tool zelf weegt 25 gram.

Voor meer informatie: https://www.petzl.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Petzl:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.