Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Power Houdi van Houdini nu in 9 kleuren

Power Houdi van Houdini nu in 9 kleurenSommigen zeggen dat de Power Houdi van Houdini verslavend is. Niet vreemd want dit fleece jack met capuchin en gemaakt van Premium Polartec Power Stretch biedt isolatie, maximale bewegingsvrijheid en kan bovendien ook nog eens perfect direct op de huid worden gedragen. Dit jaar wordt de Power Houdi in maar liefst negen kleuren aangeboden.

De Power Houdi is zeer minimalistisch, maar tegelijkertijd verrassend compleet met features. De hoge kraag met ritsbescherming zorgt dat er geen warmte verloren gaat. De mouwen blijven op hun plek dankzij de duimlussen in de manchetten. Onderin het jack zit een verborgen koord om ‘m iets strakker op de taille te trekken als dat nodig is. Aan de buitenzijde zitten twee met rits afsluitbare zakken, binnenin een handige binnenzak.

De capuchon is voorgevormd en kan prima onder die van een eventueel Shell-jack dat over er overheen wordt gedragen. Uiteraard is de capuchon strak te trekken middels een koord dat in de zoom zit verwerkt.

Dit heerlijke fleece jack van Houdini biedt een zeer goede warmte/gewicht verhouding met een gewicht van slechts 478 gram. En dankzij de Alpha naden zit hij niet alleen perfect op het lichaam zelf, maar is hij prima te combineren als tussenlaag onder een shell-jack.

Voor meer informatie: https://www.houdinisportswear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Houdini:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.