Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Air jacket VAUDE doet naam eer aan

Air jacket VAUDE doet naam eer aanHet Air Jacket van de Duitse bergsportleverancier VAUDE doet haar naam eer aan. Dit fietsjack voor de sportieve fietser is met 98 gram met recht ultralight te noemen en blokkeert dankzij het Windproof 80 materiaal 80 procent van de luchtdoorvoer. Winddicht dus. Bovendien heeft het Air Jacket een bijzonder kleine pakmaat. Ten slotte zorgt de sportieve snit voor een fijne pasvorm en optimale bewegingsvrijheid.

Specificaties
Het Air Jacket - uit het Race programma van VAUDE - is op de sportieve fietser gesneden: kort van voor en lang van achter. Het Air Jacket heeft voorgevormde armen en elastische band (Lycra) in de manchetten en onderkant dat zorgt voor goede aansluiting op het lichaam. Het jack heeft een klein, met rits afsluitbaar, zakje op de rug en aan de voorzijde een doorlopende rits. Een pakzakje en reflecterende elementen maken dit windjack compleet.

In dames- en herenuitvoering
Het Air Jacket is zowel verkrijgbaar voor dames als heren. Kleurstellingen dames: white, black, red, violet en sap green. Heren kunnen kiezen uit white, black, citrus, red, blue en sap green. Maatvoering dames: 34-44 en heren: S-XXL (black, citrus en red ook in XXXL). Adviesverkoopprijs: EURO 50,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.