Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Met X-Socks de natuur in

Met X-Socks de natuur inHet wandelseizoen is weer begonnen en we trekken er met z'n allen massaal op uit. Goede schoenen en kleding worden steeds belangrijker als we ons in de natuur begeven. Belangrijk daarbij zijn ook goede sokken. Sokken beschermen onze voeten tegen blaren, schuringen en pijnlijke plekken. X-Socks heeft voor iedere wandelaar een model met ultieme bescherming.

Trekking Light (Lady)
Ideaal voor inspannende trekkingtochten tijdens warme dagen. Dankzij de korte schacht en het ultralichte gewicht heb je met de Trekking Light sokken geen last van (over)verhitte en vochtige voeten. Het transpiratievocht wordt op een optimale manier afgevoerd, waardoor de voeten droog blijven en er geen blaren ontstaan tijdens het wandelen.

Trekking Silver ( Air Force One)
Het unieke voetbed van de Trekking Silver is voor 99,9% vervaardigd uit zilvergaren. Zilver heeft de unieke eigenschap om bacterievorming in je sokken aanzienlijk te verminderen en hierdoor je voeten droog, fris en gezond te houden. Danzij het gebruik van Merinowol is de sok aangenaam warm.

Trekking Expedition (Lady)
Dankzij het gebruik van Merinowol blijven je voeten op de juiste temperatuur. De Trekking Expedition is geschikt voor alle afstanden en past in alle soorten wandel- en bergschoenen. Daarnaast is de Trekking Expedition ook verkrijgbaar in een damesmodel aangepast aan de anatomie van de vrouwelijke voet.

Trekking Extreme Light
Deze dunne wandelsok kun je bij warme dagen en hoge temperaturen niet missen. Dankzij de paddings op de juiste plaatsen krijgen blaren geen kans. Vocht wordt dankzij het AircoChannel afgevoerd van je voeten, waardoor deze fris en droog blijven.

Trekking Energizer
Dé compressiesok onder wandelaars. De Trekking Energizer bevordert de bloedsomloop van de onderbenen en vermindert ongewenste trillingen. De energie die hierdoor bespaard wordt, kan in een later stadium worden gebruikt als een reserve tijdens krachtinspanningen. Tevens wordt door de gedoseerde compressie de kans op trombose verminderd.

Trekking Air Step
Een heerlijke dikkere sok voor de zwaardere bergtochten. Danzij het gebruik van Merinowol in de schacht en op de paddings blijven je voeten aangenaam warm. Deze sok is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en voorzien van alle standaard X-Technology beschermzones. Je voeten worden optimaal beschermd en ondersteund.

Voor meer informatie: https://www.x-socks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-socks (sokken):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.