Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nomad's kinder skicollectie 2010

Nomad's kinder skicollectie 2010Speciaal voor sportieve kids ontwikkelde NOMAD het Multi functionele ski jack Moncton met de bijpassende Buffalo ski broek.

Hoezo multi functioneel? Simpel maar pragmatisch: de speciale ski functies, zoals de anatomisch gevormde capuchon en de speciale sneeuw catcher aan de binnenkant (die wind en vooral koude sneeuw tegen houdt) zijn volledig uitneembaar. Zo heb je ook voor- en na de skivakantie nog een heerlijke warme winterjas die je warm en comfortabel de winter door helpt.

Vanzelfsprekend zijn ook deze kinderjassen volledig wind- en waterdicht, maar ademen ze ook nog eens uitstekend! De stoere all-over print van de Moncton is er in 2 variaties: één voor hem en één voor haar.

Productmanager Anton Lammertse van Nomad vertelt: "Voor kinderen moet de kleding gewoon comfortabel zijn. Bovendien leren kinderen skiën door ‘vallen en opstaan’. Het is dan wel zo prettig als de kinderen niet direct doorweekt zijn, ook voor de ouders!".

De collectie is verkrijgbaar bij verscheidene Nomad-dealers door het hele land en in alle maten en kleuren
aanwezig in de nieuwe Nomad brand store in Arnhem.

Verkoopadviesprijs ski jas Moncton EURO 99.95
Verkoopadviesprijs ski broek Buffalo EURO 79.95

Voor meer informatie: https://www.nomad.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nomad:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.