Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

The North Face Base Camp Duffel inspireert een hele productlijn

The North Face Base Camp Duffel inspireert een hele productlijnSinds zijn ontstaan in 1979 belichaamt de Base Camp Duffel de visie van The North Face®. Dit iconische product staat, net als ontdekking en avontuur, synoniem met The North Face®. Al meer dan 40 jaar legt het Amerikaanse outdoorlabel zich toe op het produceren van authentieke, technische uitrusting dat generaties van atleten een duwtje in de rug geeft. Zowel voor enthousiaste amateurs als doorwinterde professionelen, om hun grenzen te verleggen en alle hoeken van de wereld te ontdekken.

De Base Camp Duffel is een onmisbaar item tijdens al je avonturen. De grootste outdoor avonturiers ter wereld gaan zonder de deur niet uit voor hun baanbrekende expedities. Ontwikkeld in 1979, houdt het al zo lang stand dankzij superieur design en kwaliteitsconstructie. Een product dat de tand des tijds doorstaat. Kies uit tal van uivoeringen en een regenboog van kleuren, zoals Power Purple, citronelle green en TNF® geel. Voor elk wat wils dus!

In de Base Camp Messenger Bag sleep je al je essentiële items mee door de meest extreme weeromstandigheden. Deze zak is uiterst duurzaam en bestand tegen regen, modder, sneeuw en grind. Ideaal voor winterweer! Tijdens de feestdagen kan je, naast vier andere kleuropties, een limited edition verkrijgen met een print ontworpen door een kunstenaar.

Trek je er graag op uit in de stad? Begeef je met de onverwoestbare Base Camp Fuse Box in de urban jungle.

Voor de studenten onder ons is er de Base Camp Hot Shot. Deze veelzijdige rugzak biedt plaats aan je laptop en andere onmisbare items voor je dagelijkse avonturen op de campus: zonnebril, gsm en fototoestel.

Dankzij de Base Camp Seat Companion, een slimme reisportefeuille, blijven je avonturen georganiseerd terwijl je onderweg bent. Reisdocumenten, mp3-speler, gsm, … Je hebt alles bij de hand. De metalen flesopener zorgt ervoor dat je altijd en overal dat koude drankje kan openen waar je al zo lang naar hunkert tijdens je lange tochten. Met de Base Camp Padded Canister heb je altijd een mobiel kantoortje bij. Deze zak is gemaakt om al je waardevolle en elektronische spullen te organiseren en beschermen terwijl je reist.

Hygiëne is van groot belang tijdens je wilde avonturen. De veelzijdige micro Base Camp Duffel kan perfect dienst doen als toiletzak. Je tandenborstel, zeep, contactlenzen en zelfs make-up kan je handig wegsteken in een van de vele zakjes.

Ook goede schoenen zijn een must tijdens lange expedities. De NSE Traction Mule, voor mannen en vrouwen, combineert het comfort van een slipper, de duurzaamheid van het Base Camp textiel en de tractie van een winterschoen. Deze gezellige schoen is je ideale gezel tijdens al je excursies. Zowel tijdens een lange tocht door de sneeuw in de bergen als tijdens je korte trip naar de bakker om de hoek.

Voor meer informatie: https://www.thenorthface.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot The North Face:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.