Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe winterrugzakken van Bergans of Norway

Nieuwe winterrugzakken van Bergans of NorwayEen klassieker opnieuw uitvinden - dat was de taak van het Noorse Hardware Design Team van Bergans of Norway bij de nieuwe editie van de Backcountry Guide. De rugzak, die meer volume heeft gekregen en beschikbaar is in de varianten 30 en 34 liter, biedt plaats voor de volledige uitrusting, terwijl functionele bevestigingsmogelijkheden aan de voorzijde het comfortabele transport van ski's, snowboards en lawine-uitrusting garanderen.

Ook de superlichte Berken Duo-rugzak werd herwerkt en perfect afgestemd op de behoeften van de veeleisende sporter. Met een capaciteit van 12 of 18 liter, een gewicht van slechts 500 gram en de smalle vorm richt deze rugzak zich tot duursporters die in alle seizoenen op zoek zijn naar gewichtsbesparingen omdat ze alleen de allerbelangrijkste zaken willen meedragen op hun rug.

Nog minimalistischer, maar daarom niet minder praktisch is het heuptasje Tydal Hip Pocket, verkrijgbaar in drie maten (1,5, 3 en 6 liter).

Voor meer informatie: https://www.bergans.no/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Bergans:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.