Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe winterschoenen van Meindl

Nieuwe winterschoenen van MeindlMeindl komt deze winter met enkele interessante nieuwe wintermodellen. Zo is daar de Luzern, voorzien van een 12 mm dikke lamswollen voering en een uitneembare lamswollen binnenzool. Voor de kinderen is er de Snowflake junior met een leuk design en voorzien van een speciale zolenconstructie die zorgt voor een goede grip op gladde ondergronden.

Luzern man & lady
De robuuste LUZERN is hét wondermiddel voor koude voeten. Deze hoge, extra warme en ademende Canadian Boot is voorzien van een 12 mm dikke lamswollen voering en een uitneembare lamswollen binnenzool, waardoor de laars geschikt is voor temperaturen tot -30 graden Celsius. De laars is zo gebouwd dat hij sneeuwafstotend is en de voeten onder bijna alle omstandigheden warm en droog houdt. De laars is op dezelfde wijze geconstrueerd en gemonteerd als een echte trekkingschoen, wat resulteert in een uitstekende afrolbeweging van de schoen. Een stabiele rubberen profielzool en een tussenzool uit dik EVA-materiaal zorgen voor een goede bodemisolatie en een veilig draagcomfort. Het gewaxte nubuckleer zorgt tenslotte voor een elegante look.
Buitenmateriaal: gewaxt nubuckleer
Voering: echt lamswol + Nässeschutz
Voetbed: echt lamswol
Zool: rubberen profielzool + EVA
Kleuren: oud bruin (heren) en natuur (dames)
Damesmaten: 36 tot en met 42
Herenmaten: 39 tot en met 46
Adviesverkoopprijs: EURO 189,90

Snowflake junior
Een super coole begeleider in de winter! De SNOWFLAKE JUNIOR heeft een leuk design, is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is warm en licht. De speciale zolenconstructie zorgt voor een goede grip op gladde ondergronden en de geïntegreerde reflectoren voor de veiligheid van het kind. Ook handig zijn de elastische klittenband aan de voorzijde, een trekkoord aan de bovenzijde voor eenvoudig dichtmaken en de uitneembare binnenschoen, die ook als pantoffel kan worden gedragen! Aan beide zijden van de binnenschoen bevinden zich lussen om het aantrekken te vergemakkelijken. Een compacte zool zorgt voor een goede grip en beschermt tegen het insijpelen van water.
Buitenmateriaal: mesh
Voering: uitneembare imitatiebont + thermo
Voetbed: imitatiebont + thermo
Zool: profielzool + overschoen
Temperatuur: tot -25°C
Maten: 26 t/m 39
Kleuren: blauw/antraciet, oranje/antraciet en marine/antraciet
Adviesverkoopprijs: EURO 69,90 (maten 26-35) en EURO 74,90 (maten 36-39)

Voor meer informatie: https://www.meindl.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Meindl:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.