Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vanaf nu verkrijgbaar in Nederland: bloedzuigersokken

Vanaf nu verkrijgbaar in Nederland: bloedzuigersokkenNet als bij bijvoorbeeld teken geldt ook voor bloedzuigers dat voorkomen beter is dan genezen. Een handig hulpmiddel tegen bloedzuigers zijn de zogenaamde bloedzuigersokken. Vanaf nu zijn deze speciale sokken voor wandelen in de jungle ook verkrijgbaar in Nederland.

In de jungle kun je behoorlijk worden geplaagd door bloedzuigers. Ze leven vooral laag bij de grond, vanwaar ze terecht kunnen komen op je benen en in je schoenen. Als ze zich eenmaal vastgezet hebben op je huid, scheiden ze een vloeistof af waardoor je bloed niet meer kan stollen. Hier komen we dan ook direct bij het grootste nadeel van bloedzuigers: als je ze verwijdert, blijft het bloeden. Dit is niet handig en bovendien niet hygiënisch in de jungle. De beste remedie tegen bloedzuigers is dan ook “beter voorkomen dan genezen”. Door het dragen van bloedzuigersokken voorkom je dat de kleine beestjes je huid kunnen binnendringen.

Dit ondervonden ook Tom en Sonja Bouchier tijdens hun jungletochten. Zij kregen de tip om bloedzuigersokken te dragen. Toen zij besloten om de jungle van Borneo in te trekken, wilden zij deze tocht goed voorbereid beginnen en bloedzuigersokken aanschaffen. Dit was echter geen eenvoudige taak, want na een uitgebreide zoektocht bleken deze sokken niet verkrijgbaar te zijn in Nederland. Met de hulp van ervaren jungletrekkers hebben Tom en Sonja bloedzuigersokken ontwikkeld. De sokken zijn goed door de test in de jungle gekomen, want bloedzuigers maakten geen schijn van kans meer! Om meer reizigers van de voordelen van bloedzuigersokken te laten profiteren, zijn zij een website begonnen waar deze sokken te bestellen zijn.

Bereid je goed voor op een jungletocht en neem bloedzuigersokken mee op reis. Je kunt ze kopen via www.bloedzuigersokken.nl voor EURO 17,50 per paar.

Voor meer informatie: https://www.bloedzuigersokken.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.