Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Speciaal voor de kou: Surviva Jak noodjas

Speciaal voor de kou: Surviva Jak noodjasHet Surviva Jak is een noodjas in een miniscuul pakje en beschermt je tegen kou en regen en werkt comfortverhogend. Dit kan cruciaal zijn in extreme omstandigheden.

Doordacht, sneller en beter verwarmend dan elke reddingsdeken. Past over én onder de kleren. Hadden we dit niet eerder kunnen bedenken? Geeft wél de mogelijkheid om normaal te kunnen bewegen, extra lichaamswarmte te genereren en de handen vrij te houden. Snel op temperatuur tijdens het zoeken naar een warme plek of het maken van een schuilplaats.


Het Surviva Jak is een wind- en waterdicht survival jack met capuchin en reflecteert tot 90% van de lichaamswarmte. Daardoor wordt wordt warmteverlies tot een minimum beperkt en werkt het jack tot wel 4 keer sneller dan een standaard reddingsdeken. Bovendien weegt het jack slechts 60 gram en kan het makkelijk worden meegenomen in de compacte waterdichte vacuum verpakking.

Het Surviva Jak is gemaakt van aluminium gecoat PET met Ergoflex versterkte zomen en reflecterende Visifast tape om het jack te kunnen hersluiten.

Advies verkoopprijs van het Suriva Jak is EURO 12,95 en het jack is onder andere verkrijgbaar bij www.liff.nl.

Voor meer informatie: https://www.survivawear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.